Milcsi's Memoár

azoknak akiket kicsit is érdeklik, hogy mikor merre járok =) esemélyek, következmények izgalmas unalmas dolgok =)

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Címkék

álom (1) banda (1) barátok (1) casablanca (1) család (1) csincsilla (1) egymás (1) emberek (1) eső (1) fáradtan. (1) fekete (1) filozofia (1) gondolatok (1) hegyalja (1) horoszkóp (1) irie (1) ismertető (1) j.r.ward (1) jellem (1) jogsi (1) kép (1) kiszombor (1) könyv (2) maffia (1) magány (1) maraton (1) mozi (1) nyitottság (1) péntek (1) pestiek. (1) pizza (1) rain (1) rég (2) repülés (1) rómeó (1) rosszkedv (1) siklóernyö (1) sör (1) szegeden. (1) szeretet (2) szinház (3) szomoru (1) tánc (1) tőr (1) üzenet. (1) város (1) vasárnap. (1) vezetés (1) vizsgusz (1) Címkefelhő

Utolsó kommentek

Friss topikok

  • Deepforest: Ő nem... :) Én igen... :) (2010.04.08. 12:17) :/ Megtiltom.
  • mimoar: nagyon szivesen:) hiányozol :(:( (2009.09.21. 19:05) képek régen.

egy kis horoszkóp vagy mi.

2010.03.16. 00:18 mimoar

Otthon, este, kicsit unatkozom, tehet nekiálltam keresgélni, és rájöttem hogy ezer éve nem néztem horoszkópokat, lehet azért mert nem nagyon hiszek bennük de most elkapaldoztam és találtam egy vicceset. A Nyilasok általános jellemzői. Kb passzol a dolog , ezért olyan mókás, de én azért azt az 1-2 mondatot, szót, kiszedtem belőle ami mégse passzolna :)Szóval:

A Nyilas. :

Robbanó temperamentum, szertelenség, kíváncsiság. Íme a Nyilas nő néhány alapjellemzője, de sorolhatnánk még: rendkívül céltudatos, célratörő, csak olykor annak közvetlen elérése előtt belefárad, s más irányba rohan egy ugyanolyan fontos cél felé. Táradhatatlan, bátor és kezdeményező. A tüzes jellegű Nyilas nő szereti a természetet és rajong az állatokért. Mindig büszkének és visszafogottnak tűnik, kissé affektáló, tetteiben igen határozott. Éltes koráig megőrzi testi és szellemi fiatalságát és az ártatlan gyermeklány benyomását kelti.

Igen barátságos, könnyen köt életre szólónak tűnő kapcsolatokat, de hamar meg is szakítja, olykor önzésből, olykor azért, mert más irányba vezet az útja. Igen őszinte és meglehetősen kitárulkozó. Lelkének titkait gátlások nélkül megosztja környezetével, s ha könnyített magán - olykor ezt megtisztulásnak érzi - máris fut, szalad tovább. Mindig lobog, vágtat, akár a férfi Nyilas szülött, tele van vágyakkal, célokkal. Az élet számára egy nagy, vonzó kaland, amelynek győztese feltétlenül csak ő lehet.
Rendkívül optimista, ritkán kerül lelki válságba, s ha mégis, elég könnyen legyűri, mert meglehetősen nagy az önbizalma. Az élet többnyire őt igazolja, az akadályokat könnyedén veszi, akár a szerelmi flörtöket. Általában ő választ, nem őt választják, s ezek a választások tudatosak. Pontosan tudja, mit keres a másikban, mi az, ami számára az adott pillanatban a legvonzóbb.
Könnyen szerelmesedik, s ugyanolyan könnyen ki is huny az izzó láng. Amiért nemrégiben még lelkesedett, meg akart halni érte, mára csak jóbarátja, pajtása lesz csupán. Mindenkor jó barátnő, közvetlen, vidám, mégis gyakran keríti hatalmába a mélabú és az elszigetelődés vágya. Józan esze ellenére bizonyos szempont
okból naiv és komolyabb hibákat is elkövethet.
A Nyilas nő nem egykönnyen hajtja fejét a házasság igájába.
A szexuális élete is meglehetőse kalandos. Rendkívül kíváncsi természetű, s ezért elég sok partnert megpróbál, mielőtt véglegesen választana. Bár szereti otthonát, nem tartja igazán fontosnak a családi tűzhely melegét, ez nem az ő íz
lésvilága.
A Nyilas nő az előbbiekből kitűnik, meglehetősen kalandor típus, de azért nagyon is érző, meleg szíve van. Remek barát és kitűnő társ lesz, ha nem akarják túlságosan visszafogni és nem gátolják mozgásában. Izgalmas, érdekes és erotikus nő, de nem minden partner számára ajánlott. Aki csendes, meleg családi életre vágyik, sok-sok gyermekkel, nos az ne a Nyilas hölgyet válassza. Szereti a bókot, és az elismerést, s erejét nagyrészt arra fordítja, hogy magasabbra emelkedjen a társadalmi és szakmai ranglétrán. Nem tanácsos korlátozni szabadságában, vagy független természetében, mivel ezt nem tűri, és roppant harciassá válik. Kellőképpen művelt és dinamikus társra van szükséges, mivel ki nem állhatja a betokosodást és a tétlenséget, és szüksége van valakire, akivel szüntelenül változtathat életmódján, a ház berendezésén és más területeken.
N
em sietnek a gyerekszüléssel sem, ők előbb alaposan kiélvezik az életet, kihasználnak minden kínálkozó lehetősége s csak később, érett fejjel érzik szükségét - ha egyáltalán érzik - az anyai szerepnek. Emberbaráti szellemét anyaként is megőrzi, és (a Nyilas apához hasonlóan) gyermekeinek jó támogatója. Olykor hajlamos elkényeztetni őket.

Na ennyit erről, aztán majd kiderül h van e vmi igazság alapjaXD kitudja még mit hoz a jövő ;) további szép álmokat mindenkinek.

Szólj hozzá!

Címkék: horoszkóp

A bejegyzés trackback címe:

https://mimoar.blog.hu/api/trackback/id/tr981842866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása